keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Lempilankani - Favorite Yarns

Ilu kertoi omista lankasuosikeistaan ja jäin tietysti omia suosikkejani pohtimaan. Ennen top viitosen paljastusta kuitenkin raportti paidan nykytilasta.

Paita näyttää oikein hyvältä, nyt pitää vaan vähän pohtia ja mittailla että miten paljon silmukoita pitäisi poimia paitaosaan. Hihan sain illalla neulottua loppuun.

Sitten niihin lempilankoihini.

Lorna Lacesin Shepherd Sock - aivan upeaa sukkalankaa, sukkien käyttäminen on puhdasta nautintoa.


Drops Alpaca - pehmeää, lämmittävää, ihanaa neuloa.


FleeceArtistin Merinolanka - pehmeää, tiukkakierteistä ja lopputulos pysyy hyvänä. Samaan kategoriaan voisi laittaa myös Colinetten Jitterbugin.

(katso paita, no picture because sweater is made of this)
Novitan Wool - merinovillaisena, joten tätä kestää vain siihen asti että saan varastoni käytettyä (sitä onneksi on vielä pari laatikollista).

Extrana vielä neulomattomat Knitpicksin ihanat langat

Alpaca Cloud ja Shadow ovat olleet niin ihania ja arvokkaita että en ole raaskinut niitä neuloa ollenkaan... Niille on pitänyt löytää arvoisensa ohje ja sitä ei ole vielä löytynyt. Ideoita on ollut, mutta ei vielä ihan sopivaa. Shimmer keltapunaruskeana (kuvassa) päätyi jo lehtihuiviksi.

Ilu told about her favorite yarns, so I started to wonder which yarns are my favorites. But first update on sweater. It fits fine, so now I have to start to wonder how many stitches I need for the rest.

Now to yarn favorites. Here they are:

Lorna Laces Shepherd Sock - just georgeous sockyarn, wearing socks is pure pleasure.


Drops Alpaca - soft, warm and wonderful to knit.


FleeceArtist Merino - soft, tight twist and the result stays good. Colinette Jitterbug could also be in this category.


Novita Wool - made from merinowool. They discontinued this yarn few years ago, now they made it from a regular wool and it isn't the same. This fun only last until my stash is finished (luckily I still have about two boxes (where I store my yarns).


Knitpicks Alpaca Cloud and Shadow have been so wonderful and precious that I haven't knitted them at all. Pattern that would be good enough hasn't been found yet. Knitpicks should start deliveries to abroad. Shimmer made to needles and came out as
Leaf Forest Shawl.

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava palmikkopaita tulossa! :) Olet tosi taitava. Voi, kun olisi ihana saada tuollaisesta ohje... *anelee kauniisti*

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä Upee toi paidattimesi!

    VastaaPoista