torstaina, marraskuuta 30, 2006

Icarus

Icarus sitten valmistui. Jostain syystä sen neulominen kiehtoi, vaikka itse mallineule oli tosi simppeli.

Ohje: Interweave Knits Summer 2006
Lanka: Angorinan angoralankaa 110g
Puikot: 3,5 mm

Lankaa oli aika naftisti, puikkokoko olisi voinut olla isompi, mutta onneksi tajusin oikealla kohdalla aloittaa alareunan kuvion, muutoin lanka olisi loppunut totaalisesti kesken. Jätin kolmoskaavion neulomatta ja reunaan olisi pitänyt saada muutama kerros lisää, mutta koska lankaa jäi päättelyn jälkeen vain pari grammaa, ei tästä olisi voinut mitenkään tulla isompaa.

Lanka oli muuten karhean mukavaa, mutta sininen osa värjäsi sormia.

Mitähän sitten neuloisi? Keskeneräisiä olisi, jotain joululahjojakin pitäisi tehdä, mutta eipä oikein kiinnosta. Ehkä jätän neulelahjat väliin tänä vuonna ja tyydyn persoonattomampiin.

4 kommenttia:

 1. Ai kuinka ihana! Olen kanssa pohtinut, että mitä tekisin Angorinan kerästä (n. 130g). Vahvana on Ene, mutta on tuo hieno...

  VastaaPoista
 2. Poikkesin vain näinnaamusella toivottelemaan Sinulle Kreikassa oppimani tavan mukaan "Kalo mina" eli hyvää joulukuuta (=uutta kuukautta).

  VastaaPoista
 3. Piti oikein tulla katsomaan, että millähän puikoilla sinä mahdoit tehdä.
  En sitten eilen voinut enää välttää kiusausta, kun olin saanut muutaman työn pois puikoilta. Kaivoin tuon Icaruksen mallin esille ja aloitin. Valitsin kanssa kopasta 3,5mm puikot, kun lanka näytti Nallen vahvuiselta. Ensin olin kyllä ihan takussa niiden ohjeiden kanssa, mutta kyllä se siitä sitten lähti, kun ensimmäiset rivit sai tekstistä kudottua.
  Ja sitä lankaa oli kuitenkin 160g, muistin vähän väärin. Päätin kuitenkin tehdä Enen sitten jostain sellaisesta langasta jota saan tarvittaessa lisää :D

  VastaaPoista