lauantaina, syyskuuta 30, 2006

Kiri, taas

Pari viikkoa sitten ensimmäinen tosi kylmä ja tuulinen päivä sai tyttäreni haikailemaan kunnollista kaulahuivia. Useiden huivi- ja neulemallikuvien selailun jälkeen Kiri sai armon olla se oikea.

Ohje: Kiri (6 kuviota), omalla reunasovelluksella
Lanka: Wetterhoffin Silvia kaksinkertaisena, 75 g
Puikot: 4 mm

Tästä taisi tulla hieman liian iso, mutta kelpaapa sitten myöhemminkin ja voihan tuon värjätä jos väri ei kelpaisi. Kaksi Kiriä näin kolmen kuukauden sisällä on kyllä vähän liikaa, ehdottomasti muita kuvioita nyt kehiin.

Hyviä nettikauppavinkkejä otetaan vastaan, päätin ostaa itselleni syntymäpäivälahjaksi jotain upeaa lankaa. Mieskään ei mitään lahjaa mulle keksinyt, joten sen suuremmalla syyllä ;-)

Kiitos joensuulaisille neulojille taas tän päiväisestä, oli kiva jutella pitkästä aikaa. Työt on pahasti häiriköineet viime aikoina harrastuksia. Olen viimeisen kolmen viikon aikana lentänyt kolmesti Helsinkiin, joten matkakiintiö alkaa olla aika täynnä (tosin taidan joutua ensi viikollakin lähtemään). Viimeisellä näistä matkoista lentoemäntä kävi huomauttelemassa että koneessa ei saisi neuloa, väitin vastaan ja sain jatkaa kapteenin luvalla... Ei ollut lentoemo oikein ajantasalla näistä Ilmailuhallinnon (kts. kohta Neulepuikot) ohjeista. Mulla oli siis bambupuikot.

5 kommenttia:

 1. Ihana Kiri!!! Kyllä erään kelpaa.... *kateellisena*

  VastaaPoista
 2. Eihän se Kiri nyt liian iso ollut! Just sopiva prinsessan huivi! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno Kiri!
  Hyväksi todettuja nettikauppoja ulkomailla on Get Knitted, Angel Yarns ja Cucumberpatch. Näistä olen siis itse tilannut lankoja ja uskallan suositella.

  VastaaPoista
 4. Unohtui eilen sanoa, että sun olisi pitänyt pyytää kapteenilta kirjallinen lupa asiaan :-)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiri! munkin pitäs tehdä ihtelleni joku ihana huivi. itse en ole ulkomailta tilannut lankoja kuin cucumberpatch:sta ja sitä kyllä uskallan suositella! itsekin olen ajatellut tilata noron lankoja kunhan löydän hyvän nettikaupan.

  VastaaPoista