tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Osto- ja myyntiliike

Tunkiessani uusia lankojani laatikoihini, kaivoin sieltä pois nämä kerät jotka olisivat nyt vailla uutta kotia.

Kyseessä on 300g (600 m) Novitan ChicMohair lankaa. Langan suosituspuikot on 6 mm. Tästä määrästä neuloo kolmiohuivin. Hintaa olisi 5 e + postikulut. Meilaile jos kiinnostuit.

***EDIT: Kiitos kiinnostuksesta, uusi koti on löytynyt.


Olen kyllä ollut äärimmäisen tyytyväinen lankalaatikoihini. Ne ovat Hammarplastin 30 litran SmartStore laatikoita. Minulla on niitä kaikkiaan 10, joista kahdessa on puuvillalankaa. Langat säilyvät hyvinä ja nyssyköitä ei ole joka paikka täynnä. Olen myös järjestellyt langat laatikoihin tiettyyn järjestykseen, joten langat löytyvätkin helposti (jos vaan tietää mitä hakee).

Lankojen järjestelemisen lisäksi pingotin viikonloppuna uudelleen kesällä tekemäni käsityökorin päällisen kun se kurja vetäytyi edellisen pingotuksen jälkeen kasaan, katsotaan miten nyt käy.

Lukunuttu ja yksi pipo valmistui viikonloppuna. Aloitin myös ponchoa Kid Mohairista, kiitos kaimalle ohjeesta, eipä tarvinnut itse ryhtyä pohtimaan.

Ja vihdoin kahden ja puolen kuukauden odotus palkittiin, Pirtin Kehräämön lankaa oikean paksuisena ja sävyisenä saapui. Näistä tulee palmikkoneuletta, vähän jo illalla aloitin.

Upeat on värit, eikö?

5 kommenttia:

 1. Hmm, merinovillaista Woolia näkyy olevan ihan kiitettävät varastot!

  VastaaPoista
 2. jep, noin 2 ja puoli laatikkoa...

  VastaaPoista
 3. Tarvii varman investoida myös noihin laatikoihin, näyttää tosi hyvältä.

  Laitoin juuri mailia noista Novitan ChicMohaireista.

  VastaaPoista
 4. Mun pääsiäisprojekti on lankojen uudelleenjärjestely. Noi sun läpinäkyvät laatikot on kyllä mahtavia. Olen vielä kahden vaiheilla, päädynkö laatikoihin vai korihyllykköön..

  VastaaPoista
 5. Laatikot on oikeasti tosi pätevät, ne nielee tosi paljon lankaa kun vaan tunkee (esim woolit on laatikossa pystypäin, jolloin yhteen laatikkoon menee helposti pari kiloa lankaa) ja kansi pitää ne vielä pölyttöminä. Värilliset olisin halunnut, mutta kun ei sopivaa väriä ollut, niin tulin läpinäkyviä ostaneeksi ja myöhemmin päätin pysyttäytyä samalla linjalla.

  VastaaPoista