sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Tuunausta

Minä olen juhlaihminen, kaikenlainen kodin koristelu jotain juhlaa varten on kivaa, joulu ja pääsiäinen erityisesti, sillä niihin liittyy erilaisia koristeita joilla voi tunnelmaa saada aikaiseksi.

Ostin paikallisesta halpahallista tällaisen söpön kanin, porkkanan varsien paikalla oli kamalat muovihärpäkkeet, joten otin ne pois ja korvasin ne villaisilla. Paljon paremmat. Pääsiäisen ovikranssi suunnitelma jo tehty, pitää jatkaa tarvikkeiden metsästämistä (pääsiäiskoristelaatikko on vielä hukassa).

Korujutut alkoi taas kiinnostaa, kun lajittelin helmiä ostamaani helmipakkiin, joten tein tällaiset

Rannekoru on tyttärelleni (se meni jo tänään kertaalleen rikki kun se kädessä piti painia pikkuveljen kanssa, no tulipa sitten lyhennettyä sitä samalla kun eka versio oli vähän liian pitkä). Shaalineulojen tekeminen alkaa vihdoin sujua, tosin pitäisi olla vähän laajempi valikoima helmiä jotka noihin piikkeihin mahtuisi. Pari sarjaa silmukkamerkkejäkin tuli samalla tehtyä. Noita silmukkamerkkejä alkaa mulla olla jo aikamoinen määrä, ei varmaan koskaan tule niitä käytettyä kaikkia...

Neuleista, taas yhdet lapaset valmistui, mutta säästän teidät taas yhdeltä lapaskuvalta. Lukunuttu tuli aloitettua ja sitä tänään (tai siis eilen, vuorokausi ehtikin jo vaihtua) tikutin Joensuun neuletapaamisessa. Olipa kiva taas löpistä.

1 kommentti:

  1. Ota silmukkamerkkejä mukaan seuraavaan neuletapaamiseen, niin tehdään kauppaa.

    VastaaPoista