maanantaina, helmikuuta 13, 2006

Liikaa inspiraatiota...

Aikaa on, neuleita on kesken vaikka kuinka, mutta mikään niistä ei vaan kauheasti kiinnosta, hassua. Koska lääkärille näistä on turha pulista, harrastin itsetohtorointia ja päättelin että on parasta aloittaa taas uusi työ. Viime viikolla tilatuilla huiviohjeilla saattaa olla jotain tekemistä tämän fiiliksen kanssa...

Marjut ulkoisti langan ostamisen, minä taas langan vyyhteämisen

Kätevää kun lapset on asiasta niin kovin kiinnostuneita. Itse sain käyttää sen ajan neulomiseen (niin että kyllä täällä silti on neulottu vaikkei niin innostakaan). Tänä iltana valmistui Keijumetsän sukkien toisen version ensimmäinen sukka, toista vielä odotellaan.

Reissu Helsinkiin soi sen verran laatuaikaa että kämmekkäät valmistuivat melkein kokonaan, lauantaina Joensuun neuletapaamisessa tein viimeisiä kerroksia.

Ohje: oma
Lanka: Drops Alpaca, tasan 50 g
Puikot: 2,5 mm

Nämä piti myöskin aloittaa kärjestä päin (kuten suunnilleen kaikki viime aikoina). Syynä oli se että kaunis aloituskerros piti jäädä näkyviin ja näihin piti saada tuhottua koko lankakerä. Mä en koskaan luota että lankaa riittää, joten siksi esim. mun sukkien varsi on aina suht lyhyt ja lankaa jää yli vaikka joutaisi käyttää kaikki. Kärjestä päin neulottuna tulee ainakin tämä ongelma hoideltua.

Olympialaisneule a.k.a tuleva huovutettu kassi, on edistynyt tämän verran.

Puikot ei tunnu oikein hyviltä, Addeja pitäisi saada... Täysin sileä neulekaan ei juuri nyt tunnu kivalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti