lauantaina, joulukuuta 17, 2005

Saanko esitellä...

... tässä minun neulova ystäväni, Mörkö. Tyttäreni taidetta äidille ;-)
"Pitäähän sulla joku kaveri olla jonka kanssa neuloa iltaisin. Kato tääkin neuloo, tossa sillä on puikot ja tollasta se tekee..."

morko


Käärme valmistui ja pääsi heti leikkeihin parhaaksi kaveriksi. Se on käynyt jo pulkka-ajelulla, päiväkodissa, kaksissa joulujuhlissa (toisissa jopa esiintymässä) ja tietenkin se on ollut ehdottomasti paras unikaveri. Se myös juttelee.
kaarme
Ohje: Ullan jouluextra, Santtu-käärme
Lanka: Novita Isoveli Colori
Puikot: 3,5 mm

Meidän käärmeestä tuli lyhyempi kuin ohjeessa ja siinä ei ole palleroita. Käärme Värikkään rusetti myös lähti heti pois, sillä "eihän käärmeillä ole rusettia" Niinpä niin, mitä minä nyt kuvittelinkaan... Käärme sai myös kielen jolla se käy kutittelemassa ihmisiä. Onkohan kyseessä kuitenkin lukutoukka?

kuvio vaihtuiKäärmeen ollessa vielä vaiheessa totesin että tälläisessä langassa tasaisella neulomiskäsialalla on väliä, huomaatteko mitä tapahtui kun vaihdoin vähän turhan myöhään sukkapuikoista 30 sentin pyöröihin? Kuvio muuttui oitis, tässä tapauksessa onneksi paremmaksi tarkoitukseensa.

On täällä muutakin puuhailtu ja valmista on tullut, mutta palataan niihin sitten viikon päästä. Joulujuhlissakin on neulottu.

Hieman innostuin näistä helmijutuista, joten taas syntyi silmukkamerkkejä, ohut sormus ja kännykoru.
lisaa helmia

3 kommenttia:

  1. suloinen käärme! Ihan ilman rusettiakin.

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös ollut tuollaisia vessapaperiotuksia täällä työhuoneessani. Suunnilleen samanikäinen taisi tekijäkin olla :-). Taitaa olla teillä tyttö yhtä kova askartelija kuin meilläkin ;-).

    Käärme on kiva, ja aina on ihanaa, kun saaja tykkää tuloksesta!

    VastaaPoista