keskiviikkona, joulukuuta 21, 2005

Ei järin virkeänä...

Ohhoijaa, on se kumma miten ihminen ei tajua että jos aloittaa pullataikinan tekemisen kuuden aikaan, niin samana iltana ei kannata enää haaveilla joululeivän tekemisestä... Tuli nimittäin otettua joululeivät uunista keskiyöllä ja sitten piti vielä raivata työhuoneen lattia joka oli täynnä helmiä. Joku taitaa saada jotain helmijuttuja lahjaksi...

Pulla ja leipä oli onnistuneita tapauksia, mutta se joulusiivous on edelleen vähän vaiheessa. Tosin tätä Jeromyn lausetta voisin kyllä käyttää "Isossa asunnossa kaman voi sirotella hämäävän kodikkaaksi runsaudeksi, joka ei näytä ensisilmäyksellä epäsiistiltä vaan ainoastaan sisustetulta." Joten mitäpä suotta siivoamaan, onhan kotimme sisustettu ;-) Oikeasti on aika vaikeaa nukkua kun sänky on puhtaan pyykin säilytyspaikka, kaipa tuolle vuorelle on jotain tehtävä.

Tämän kaiken muun puuhailun kanssa neulominen on ihan jäänyt sivuraiteelle, onhan se piristävää tehdä välillä jotain muutakin ja kun nyt ei ole mitään aikatauluneuletta niin mitäpä suotta hoppuilemaan. Pojan kaulaliina on melko valmis, joten ehkä se saadaan jo jouluna kaulaan.

2 kommenttia:

  1. Mulla kans tää joulusiivous on ottanut vähän koville. Eilen illalla sain keittiön siivottua oikein kunnolla ja tänään innostuin sitten siivoamaan muuten, vielä on aika pahasti siivoukset kesken. On se kumma, että vaikka tietää että joulu tulee ilman suurempia siivouksia ja ei edes kotona olla joulunaikaan niin silti pakko ottaa stressiä siivouksesta. Mutta onpahan kivempi laittaa joulukoristeita siistiin kotiin.

    Siivousinnostuskipinöitä sinne päin, mutta jos eivät sinne asti kerkiä niin anna siivousten olla. Kyllä se joulu tosiaan tulee muutenkin!!!

    VastaaPoista
  2. Täällä on ollut samaa ongelmaa havaittavissa: mulla oli 6 (!!!, joo, olen oikein kotiäidin painajaiskuva :-) )koneellista puhdasta pyykkiä koreissa ja kun mies lähti alkuviikosta työmatkalle, kasasin kaiken miehen puolelle sänkyä ja aloin hiljalleen viikkailemaan niitä. Yksi iso kori viikattua pyykkiä olisi vieläkin laittamatta kaappeihin, mutta se kasa on hävinnyt. Tosin pyykkikorissa olisi kyllä taas töitä :-(. Ja joulusiivoukset ovat suurelta osin tekemättä, tosin ei kyllä tuollaisen uhmaikäisen täystuholaisen kanssa kyllä kannata edes mitään suuria siivouksia tehdä, kun kaikki paikat näyttävät kahdessa minuutissa siltä, kuin tornado olisi käynyt :-). Mutta mullakin on joululahjat hyvällä mallilla ja piparitkin paistettu, joten joulu voi tulla.

    VastaaPoista