tiistaina, marraskuuta 08, 2005

Neulemeemiä

Kati laittoi meemin tänne, joten tässäpä mun mielipiteet.

Mieluisin lanka millä olet neulonut?
Mä pidän eniten ohuista langoista, alpakka- ja merinovillalangat on parhaita.

Suosikkipuikkosi?
Addin pyöröt, bambuisetkin käy. Mieluisin koko on ehkä 3, mutta skaala 2,5 - 5 mm välillä on sopiva mun käsiini. Isommat alkaa tuntua haloilta. Kyllä niillä neuloa voi, mutta ei välttämättä kauhean pitkään tai varsinkaan koko aikaa.

Kamalinta mitä olet neulonut?
Korvaläppäpipo Jussista. Sen mitat meni ihan pieleen, ja reunan viimeistely ei onnistunut ollenkaan. Hän häpeää tälläkin hetkellä kaapin nurkassa ja odottaa mitä inkvisitio päättää hänelle tehdä joskus hamassa tulevaisuudessa.

Paras ohje millä olet neulonut?(et ehkä käytä neuletta, mutta sitä oli hauska tehdä)
Tykkäsin tosi paljon HeartStringsin Cascading Hearts ohjeesta, se taitaa itse asiassa olla ainoa yhtään sukkaa isompi työ jonka olen tehnyt samalla ohjeella kahdesti. Voisin tehdä vieläkin uudelleen, mutta jospa ensin nuo kaikki muut huivit joita on suunnitelmissa...
sydan1

Tärkein neulontatekniikka:
Osata neuloa siistiä nurjaa, samalla kireydellä kuin oikeata.

Paras neulekirja ja tai -lehti?
A Gathering of Lace, Mary Oljen Lapaskirjat. Neulelehdissä ei ole suosikkia, mitään niistä en tilaa kun tekemistä riittää ilman jatkuvia uusia ideoitakin (ja halvemmalla saa selata nuo kirjastossa, kotimaiset siis). Ostan jonkun jos siinä on tarpeeksi hyviä ohjeita.

Mieluisin knit-a-along?
En ole yhteenkään osallistunut. Aioin osallistua toiseen Mystery Shawliin, mutta enpä ole ehtinyt aloittaakaan, enkä nyt taidakaan kun huivi ei kuitenkaan tunnu miellyttävän mun silmääni. Ylipäänsä mulle ei sovi käsitöiden kanssa aikataulut, aikatauluja on työn ja muun elämän kanssa ihan tarpeeksi, näitä teen koska haluan ja jos valmista ei tule ajoissa, niin ei siitä tartte sitten stressiä ottaa. Lahjojen suhteen vähän sama, valmistuu jos on valmistuakseen. Jos ei, niin ostetaan jotain.

Mieleisimmät neuleblogit?
Seuraan yli sataa blogia, neuletiheys, Lauran blogi, Merrun puikot ja Susannan käsityöt luen ehkä ensimmäisenä päivittyneistä. Ulkomaisia blogeja luen ihan satunnaisesti jos joku linkki sinne vie.

Mielisuunnittelija?
Ei ole. Teen sellaisia juttuja mitkä silmää miellyttää.

Mitä neuletta pidät eniten (kuva olis yllätys)?
Villasukkiani, hartiahuiviani. Huivin kuva yllä, sukat sijaitsee nyt väärässä päässä Suomea tai oikeastaan minähän sitä väärässä paikassa olen.

Vastauksia tähän meemiin lukisin jatkossa mielelläni vaikka Merrun puikot ja Puikkopyörre -blogeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti