torstaina, marraskuuta 17, 2005

Hoppua, hoppua, hoppua, eikö sille näy loppua?

Susanna ihmetteli mitä tekemistä ihmisillä on etteivät ehdi bloggaamaan... Kyllä puuhaa riittää.

Mun päiväni kuluvat töissä, lasten hoitoon viennissä/haussa, lasten harrastuksien kuljetuksissa, ruoanlaitossa, vaatehuollossa, yleisen siisteyden ylläpitämisessä ja käsityöaikaa on oikeastaan vain iltaisin lasten nukkumaanmenon jälkeen. Jos silloin nettailee, ei käsitöitäkään tule tehtyä eikä sitten ole oikein mitään aihetta mistä blogata (kun nyt blogini nimenomaan niitä käsittelee). Niin ja tietysti se kamalin pahe, nukkuminen. Ikävä kyllä mun on nukuttava noin kahdeksan tuntia yössä, muuten musta ei oo mihinkään.

Toisten blogien lukemiseen ja oman päivitykseen käytetty aika tulee nipistettyä yleensä työpäivästä, se korvaa puuttuvan kahvitauon. Lasten kanssa pitää varata aikaa myös siihen yhdessä sohvalla istumiseen ja kikatteluun. Lisäksi kuvakäsittelyä ei voi tehdä työkoneella, joten on avattava toinen kone ja sitäkään ei huvittaisi enää työpäivän päätteeksi tehdä.

Kaiken tämän välissä sitä sitten pohtii että mitä muuta sitä voisi elämällään tehdä ja voisiko olla muutakin kuin kiirettä koko ajan?

Onneksi sentään on viikonloppu tulossa, lapset menee hoitoon mummolleen, joten on aikaa ihan vaan itselle.

No se ajanpuutevalituksesta, vilkaistaanpa sitten mitä olen saanut aikaiseksi muutaman Helsingin lentokonereissun aikana.
virkkausta
Tästä on tulossa Mary Oljen Kauneimmat pitsit kirjan ohjeen mukainen pöytäliina, en tiedä vielä miten iso, tällä ei ole mitään aikataulua tai tarkoitusta, kunhan vaan haluan tuollaisen tehdä ja käyttää lentomatkat johonkin muuhun kuin istumiseen.

Huomenna Tampereelle, matkakäsityöt on jo valittu ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti