perjantaina, lokakuuta 07, 2005

Viiraa ja pahasti...

Nimittäin otin ja tilasin eilen lankaa Amerikoista... Vähän jäi pohdituttamaan että mitenhän tuossa käy ja jääkö paketti tulliin, mutta kun vähän laskeskelin, tulin siihen tulokseen että mä en konkurssiin ihan vielä mene jos niin vaikka kävisikin. Villalankojen tulliprosentti Yhdysvalloista on nimittäin vain 3,8 joten ei se niin kauheasti ole (ja tietty ne arvonlisäverot jotka onkin sitten enemmän).

Ja jos nyt jotakuta sattuisi kiinnostamaan, niin tilasin KnittingZonesta Baby Alpaca Lace lankaa josta tulee isona pitsihuivi äidilleni (uskaltaa täällä kertoa kun äiti ei nettaile). Dropsin alpakkaakin pohdin, mutta se on ehkä kuitenkin liian paksua kun haluaisin tehdä jotain "eteerisempää". Äitini on hyvin herkkä kutittavalle langalle, joten en tiedä oliko tässä mitään järkeä jos lanka onkin jotenkin liian pörheää, mutta no, ehkäpä mä keksin jonkun toisen joka tuon väristä huivia voi käyttää tai pitää ryhtyä värjäämään...

Lapset sairastaa meillä ihmeellisiä päivän kuumeita, nuorempi maanantaina ja vanhempi eilen. Sinänsä hyvä, hoidellessa joutaa neulomaankin, yhdet lapaset valmistui eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti