perjantaina, heinäkuuta 22, 2005

Kesälomailua

No niin, kesälomareissu tuli tehtyä ja loppuloma vietetäänkin kotona tai ainakin lähellä (parempi niin sillä Visan laskuttamattomat ostokset summa näytti hieman suurelta...).

Reissumme kuljetti meitä Joensuusta Tampereelle josta Tuurin ja Vaasan kautta Ouluun josta Hailuodon, Manamansalon ja Rautavaaran kautta kotiin. Hulluja autolla ajajia kun olemme (ja olemme onnistuneet opettamaan lapsemmekin istumaan autossa) niin siirtymät kaupungista toiseen tehtiin aina yhdessä päivässä.

Tälläinen kasa käsityöjuttuja tuli ostettua matkanvarrelta.
lomaostokset
Edessä vasemmalla Tampereen TaitoShopista ostetut Ryijylangat joista tulee raita- tai kuviosukkia. Väittivät että 100% villalanka kestäisi sukkana, ehkä se mun kevyempää käyttöä kestäisikin, muttei varmaan miehelläni. Testataan, lankojen värit on ihanat. Edessä oikealla olevat kerät ovat Tampereen Kehräsaaren Pikkuputiikista, Mailikin kasvivärjättyjä lankoja. Näille ei ole vielä selkeää käyttötarkoitusta, odotellaan josko ne juttelisi.
Takana vasemmalla Keskiseltä löytyneet merinovillaiset luonnonvalkoiset Woolit, näitä aion käyttää tyttäreni villapaitaan.
Keskellä on Oulun Kärkkäiseltä löytyneet silkkilangat, näistä tehdään lahjoja.
Oikeassa ylänurkassa on silkkihuiveja joiden maalaamista aion joku päivä kokeilla (väritkin tuli ostettua), emaloitu sydänneula sydänshaaliin ja Keskiseltä löytyneitä euron puikkoja.

Kuvasta puuttuvat vielä Keskiseltä löytyneet euron puurasiat jotka aion maalata ja laittaa sitten decoupagella kuvioita.

Tampereen Verkarannan käsityökeskus oli kyllä tosi hyvä paikka, sieltä löytyi ideat pariin joululahjaan sekä pieni Tuija Vihermaan pieni kangasmaalaus minulle itselle. Äärettömän upea työ!

Neulomisen suhteen reissu oli oikein tuottelias, sain valmiiksi tyttäreni sydänshaalin (reunakuvio jäi pois kun muistin sen vasta kun olin puolivälissä viimeistä sydäntä), yhden sukan ja oma shaalianikin sain neulottua jo tosi pitkälle.

Nämä valmistuivat jo ennen lomalle lähtöä, pitäähän kesällä olla lomatyyli kohdallaan, eikös ole aika makeat korvikset?
mansikatvatut

2 kommenttia:

  1. Hyvänen aika... virkaten? Nuo korvikset. Olen sanaton.

    VastaaPoista
  2. Aivan iiiiiihania korviksia! Kyllä sinulla on ollut hyvä idea ja mahtava toteutus.

    VastaaPoista