keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2005

Höh!

Novitan syksyn värikarttakin löytyi ja olen pettynyt. Olin jostain syystä ajatellut että Aino olisi jotain Woolin ja Nallen paksuista lankaa, mutta se onkin Isoveljen paksuista. Höh, mitä sitä niin paksulla langalla tekee? Ehkä ulkovillatakin ja siihen vuori, niin olisi käyttökelpoinen tuulisemmallakin kelillä. No oli siellä sentään kivoja värejä vaikkei kauheasti ollutkaan. Nalle Colorin kanervan värinen versio on kiva ja se kirjava väri joka on vähän jokaisessa langassa.

Onko kukaan nähnyt missään myytävänä kiltteihin laitettavia hakaneuloja (sellaisia isoja) joissa ei olisi sitä renkulaa päässä? Yritin netistä etsiä, mutta ainoat jotka löysin oli tavallisia hakaneuloja (coilless safetypins).

Voisikohan tästä tämän päivän postausinnostuksesta päätellä että työt ei niin kauheasti kiinnosta... ei kai? Lomaa odotellessa... vielä kaksi päivää...

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä tykkään ikuisena vilukissana Ainosta...

    Kiltti-hakaneuloja mä löysin joskus Espoon Leppävaaran Tiimarista, niitä oli ainakin kullanvärisiä ja niitä sai kappaleittain. Olisikohan niitä muissakin Tiimareissa?

    VastaaPoista
  2. Tavallisia mullakin on, mutta ei ole sellaisia missä ei olisi sitä rengasta. Pitää käydä kuitenkin kurkkaamassa.

    VastaaPoista