keskiviikkona, kesäkuuta 29, 2005

Shaalihommia

Huoh, kiirettä pitää työrintamalla. Onneksi edes iltaisin ehtii hetken istahtaa neuleen kanssa sohvan nurkkaan (ulkona on liian kylmä että siellä viitsisi neuloa). Cascading Hearts - shaali on koko viikon ollut suosiossa.
sydanhuivi
Olen menossa koko huivin levyisen kuvioreunan toisen kuvion puolivälissä (kuvioita on kolme). Enää noin 40 kerrosta jäljellä, joten siitähän se valmistuu. Tosin yhden kerroksen neulomiseen menee aika kauan, joten voi olla että tunti per kerros tuohon ei ole suurta liiottelua...

Vauvatauluihin sain kehykset hommattua, vähän kävi epäilyttämään kun aloitin kehysten metsästyksen Kotikartanosta jossa herrat eivät kovin työintoisia olleet kun kehykset olisi voinut saada vasta elokuussa. Onneksi PauMerista löytyi sopivat, eivätkä nuo nyt ihan kauhean kalliita olleet paspiksineen.

saaralle
Tässä toinen tauluista joka lähti kastelahjaksi. Kyllä kehykset taulun tekee, niin se on. Eikö tuo kehdon pitsiverho olekin upea?

Huomenna taas Helsinkiin, pitääpä ryhtyä kehittelemään sopivaa juttua täksi kerraksi mukaan. Uskaltaisikohan viedä bambuisia neulepuikkoja koneeseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti