torstaina, toukokuuta 12, 2005

Yli-innokkuutta

Nyt viiraa ja pahasti, kaikkea pikkutyötä pitää vaan tehdä ja kauheella kiireellä, no eihän siitä tietenkään aina hyvää sitten tule... Purin eilen kokonaan yhden kirjoneulelapasen jonka kuvio ei sitten lapaseen istunutkaan ja tietty ne langat meni ihan tuhannen solmuun... Huoh, onneksi sentään sain lopulta suurimman osan langasta selvitettyä.

puput

Pari Legs pupua tuli tehtyä hahtuvasta (melkeinhän nyt on pääsiäinen, eikös ;-) ) ja se jämähahtuva päätyi buttonhole-kassiksi. Kassista tuli tosi mini versio kun sen kuudessakympissä pyöräytin, ehkä neljäkymmentäkin olisi riittänyt, mutta onneksi pikkuneitini ihastui siihen ja palautti minulle takaisin Sophien jonka hän jo ehti ryövätä leikkeihinsä. Onneksi sentään lisäsin siihen kerroksia, muuten se olisi ollut ihan mitätön.

buttonhole

BranchingOut huiviakin yritin edistää, mutta eihän siitä mitään tullut kun samalla yritti tehdä muita juttuja. Kuvio meni tietysti ihan sekaisin. On siis parasta että teen tätä vain silloin kun ei ole häiriötekijöitä.

branching out

4 kommenttia:

 1. Hienon näköiset puput, hyvinsyöneen oloisia! Mistä langasta ja millä puikoilla teit ne kun mun Legs projekti *vähän* epäonnistui? Ja kassikin on tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Kaksinkertaista Pirtin hahtuvaa kuutosen puikoilla, sekä puput että kassi. Pupujen sisälle tungin samaa lankaa sen verran kuin mahtui ja ompelin kiinni. Toiselle jäi isommat korvat vaikka niiden piti olla samankokoiset, taisi pesuseuralla olla väliä. Pupun tekeminen on nopeeta, alle puolitoista tuntia.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Paljon laitoit pupuun mahaan silmukoita?
  Mulla ontuota Pirtin hahtuvaa jäljellä, niin vois kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Ihan ohjeen mukaan tein. Oliko niitä se 16?

  VastaaPoista