sunnuntaina, toukokuuta 08, 2005

Tulipas valmista

Äitienpäivä koitti ja tulihan se äitienpäivälahjakin valmiiksi. Tosi kiva siitä tuli ja lahjan saajakin siitä piti. Eilen tein viimeistelyt eli ompelin reunat, takasauman ja täytin sen.

aidille

Perjantai-iltana valmistui Sophie-laukku jonka eilen koneessa huovutin. Tulos oli oikein hyvä, kahva olisi tosin saanut olla hieman tukevampi. Tein laukusta hieman isomman kuin ohje oli, en tiedä miten paljon se sitten vaikutti lopputulokseen. Hahtuvakerän 188 grammasta jäi jäljelle ehkä 50 g, mitähän siitä voisi tehdä? Riittäisikö pienenpieniin vaippahousuihin vaikka nukelle, yksinkertaisena?

sophie

Tein laukkuun myös kiinnityssysteemin ettei koko sisältö levähdä ihan heti ulos. Napiksi laukkuun kaivoin kätköistäni joensuulaisen tekstiilitaiteilija Ihva Aulan tekemän napin jonka olen ostanut joskus vuonna kukka ja nappi... siis kauan sitten.

Näiden lisäksi sydänshaali on edistynyt muutamien kerrosten verran, taidan olla nyt kerroksella 120, muistelen. Vielä viitisenkymmentä kerrosta jäljellä.

Helsingin reissulta mukaani tulivat myös kirjat Traditional FairIsle Knitting ja Traditional Scandinavian Knitting, kiitos vaan Anulle joka ne mulle möi. Näistä löytyi monta hyvää ohjetta joita voisi käyttää myöhemmin, katsotaan millaisia joskus puikoille päätyy.

1 kommentti:

  1. Löytyihän täältä ristipistojakin kun osasi etsiä :) Kiitokset blogivierailusta, kiva blogi sinulla ja kauniita töitä! Tuo Äiti-neularulla on tosi ihana.

    VastaaPoista