keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

Oi mitä mielenlujuutta...

...osoitinkaan eilen sillä kävin sekä Helskyssä että Sypressissä (olen siis taas Helsingissä käymässä), enkä ostanut mitään! Helskyn Pirkkalanka valikoimista sain päätettyä juuri ne värit jotka haluan LeafLace -huiviin ja erääseen toiseen suunnittelemaani projektiin. Sypressi vain sitten osui kohdalle ja sielläkin montaa kerää hiplasin, mutta ne kotona odottavat langat onnistuivat huutamaan niin kovaa että neulo meidät ensin, niin jätin ylimääräiset kaverit sitten kauppaan. Akateemisessakin pyörähdin lehtihyllyllä, uusin Vogue ei sytyttänyt, joten sinne jäi. Ristipistolehdissäkin oli onneksi huonon näköiset kannet ;-)

Reissussa mukana oleva sydänshaali on vähän edistynyt, tosin ei ole paljoa ollut aikaa neuloa kun on pitänyt rampata liian monessa kaupassa (ja tehdä töitä). Toinen lyhennetyin silmukoin tehty kantapää ei onnistunut, tai no puolittain. Toinen reuna oli täydellinen, toinen erittäin epäonnistunut löysien langankiertojen vuoksi. Työ katosi eilen pussiinsa häpeämään, eikä ole tämän jälkeen näyttäytynyt, en kyllä ole houkutellutkaan.

Tuo liian monessa kaupassa ramppaaminen johtuu kyllä siitä että vaatemakuni ei ole ihan vielä vajonnut sille tasolle mille Joensuun kauppojen valikoima on vajonnut lasten kevätvaatteiden suhteen. Vaihtoehtoja ei pahemmin ole, vaan kaikki myyvät vain takki-housut yhdistelmiä tai kosteussuojattuja housuja. Pitää vaan toivoa että sieltä onnistutaan löytämään edes yhdet siedettävät sandaalit neidin kevätjuhliin. Ugh, olen puhunut!

1 kommentti:

  1. Mä vaan ihan pikkasen retkahdin eilisellä Hesan-reissulla ja Menitassa. Ihan vaan tarjouslankoja ja huokea kerä villaa.

    VastaaPoista