maanantaina, toukokuuta 09, 2005

Blogikierrokselta

Sannin Blogista löytyi hauska kirjameemi, jota päätin testata omilla parhailla opuksillani. Otetaan 5 kirjaa ja tässä niistä kustakin yksi virke (ensimmäinen, sivun 50 viimeinen, sivun 100 toinen, sivun 150 viimeinen ja viimeinen).

Huudot tunkeutuivat unen läpi. Petunia-täti katsoi Harrya eri tavalla kuin koskaan ennen. Hän nuokkui kävellessään ja kompastui joskus pimeällä tiellä näkymättömään kiveen. Se on ensiarvoisen tärkeää. "Minä kerron Jondalarille" Ayla sanoi ja laski katseensa nopeasti vauvaan.

1. Kaari Utrio / Haukka, minun rakkaani
2. J.K. Rowling / Harry Potter ja feeniksin kilta
3. David Eddings / Kiven vartija (Belgarionin taru 1)
4. Michael Crichton / Aikamatka
5. Jean Untinen-Auel / Luolien suojatit (Maan Lapset 5)

Käsitöiden välissä tulee luettuakin, viimeisin lukemani kirja oli Da Vinci koodin aakkoset (Simon Cox) joka kertoo taustoja Dan Brownin Da Vinci koodi -kirjasta. Pidin kovasti tästä, sen idea oli todella huumaavan hauska kun oma suhtautumiseni uskontoon ei ole kovin vakavaa. Brownin Angels and Demons kirja oli myös erittäin viihdyttävä ja sellainen jota ei käsistään laske ellei ole lopussa, tästä on kai suomennos tulossa joskus.

2 kommenttia:

  1. Minä luin juuri Da Vinci-koodin, täytyypä tarttua tuohon mainitsemaasi kirjaan myös. Kannattaa lukea Harri Sirolan Jeesus Enkelinpoika Nasretilainen!!

    VastaaPoista