lauantaina, huhtikuuta 09, 2005

Valmista tuli

Sain tämän ihastuttavan hartiahuivin valmiiksi tänään tuijotellessani Selviytyjien loppujaksoja, kahden (vai kolmen, no kuka näitä nyt muistaa) viikon neulomisen jälkeen.

lehtihuivi

Olen tulokseen erittäin tyytyväinen. Huivi näyttää todellä ylelliseltä. Pitää vaan toivoa ettei siitä lähtisi enää kovin paljoa "nöyhtää". Kaikki vaatteet olivat neulomissession jälkeen aina mohairhaituvissa. Ohje on Kauneimmat Käsityöt 2/05 lehdestä, lehden ruutumalli ei kyllä pitänyt paikkaansa, mutta kun siitä ongelmasta selvisi, oli mallin neulominen tosi helppoa. Lankana käytin Chic Mohairia jota tähän meni 5 ja puoli kerää. Puikot nro 5 ja viimeiset 6 kerrosta puikoilla 3.

Montakaan virhettä ei tullut tehtyä, onneksi, purkaminen oli nimittäin tuskaa.

4 kommenttia:

 1. Kaunis! Siis niin monta kerää! Mulla oli tuskaa neuloa 2 kerää kid mohairia fifiksi. Tuo malli on paljon kauniimpi...

  VastaaPoista
 2. Kiitos. ChicMohair on paksumpaa kuin KidMohair ja kerässä on puolet vähemmän lankaa pituudessa. Malli oli todella yksinkertainen, voin suositella.

  VastaaPoista
 3. Kaunis on huivi. Harmi vaan, ettei meitin keuhkot oikein tykkää mohairista...Olenkin koettanut päästä mohairlangoista pikaisesti eroon...joskus vaan ei tiedä mihin sitä lankaa käyttäisi. Nytkin minulla on tuolla yksi kerä odottamassa tuhoamista.

  VastaaPoista
 4. Kerä KidMohairia ja kaksi Tangoa, 27 s, 3o 3n ja neulot niin pitkään kuin lankaa riittää. Siitä tulee hyvä huivi, lämmin eikä kutita yhtään. Tangon haituvat pitää mohairin haituvat kasassa.

  VastaaPoista