tiistaina, joulukuuta 14, 2004

Lankametsästystä

Onpas uutisia... Ollaan muuttamassa Joensuuhun ensi vuoden alkupuolella. Hiemanko jännittää palata taas takaisin sinne seitsemän ja puolen vuoden jälkeen. Toivotaan että kaikki menee hyvin. Hommaahan tässä on, asunnosta ei ole tietoakaan saati lasten päivähoidosta...

Käsityörintamalla olen puuhaillut Alpakka-huivin parissa. Kahden kerän jälkeen totesin että omat lankani eivät siihen huiviin millään riitä, joten piti metsästää lisää lankaa. Kaupat olivat omansa jo myyneet, mutta onneksi neulonta-listalta löytyi. Nyt kykeni taas jatkamaan ja huivista tulee varmasti tarpeeksi pitkä. Malli on kiva, muutama virhe sinne joukkoon on tietty tullut, mutta eipä nuo omassa käytössä niin haittaa.

Eilen illalla totesin että jos jouluksi on saatava nuo yhdet sukat valmiiksi, on ne parempi ryhtyä tekemään... Siirryin kahden pyöröpuikon tyylistä ihan tavalliseen sukanneulontatapaan ja varsi valmistuikin, tosin kello taisi olla noin yksi kun kömmin nukkumaan. Erittäin addiktoivaa hommaa tämä käsitöiden tekeminen... Tänään pitikin sitten ottaa neule mukaan töihin että mitenkään kykenin pysymään hereillä palaverissa. Liikaa asioita mielessä että voisi edes nukkua... Sukan varren päättely ei kyllä ollut ollenkaan tarpeeksi löysä, pitää testata seuraavaan varteen italialaista tapaa ja jos se onnistuu, purkaa tuo eka päättely ja tehdä se uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti