torstaina, lokakuuta 14, 2004

Minullekin oma ;-)

Kun on aikansa seurannut toisten blogeja, alkaa tehdä mieli omaa... niinhän se on. Joten päätinpä minäkin luoda oman blogini, valmiiseen palveluun, kätevämpää kuin alkaa ryhtyä itse luomaan omia webbisivuja. Aika on kortilla näin työssäkäyvänä äitinä.

Joskus laskeskelin miten päiväni kuluvat ja tulin siihen tulokseen että uni on kyllä ihan tarpeeton haitta. Jos ei tarvitsisi nukkua niin hyvin jäisi aikaa kaikelle mitä haluaisi tehdä (tai vaihtoehtoisesti jos ei tarvitsisi käydä töissä, mutta ehkäpä parempi olla toivomatta tätä...)

Neuleblogit nimenomaan innoittivat minut aloittamaan oman blogi"urani", mutta neulominen ei ole kuitenkaan ainoa käsityö jota teen, joten nimesinkin tämän blogin laajemmalla käsityönimikkeellä.

Neulominen tuntuu olevan käsilleni pahasta, juuri tänä aamuna totesin käsi-ihottuman taas innostuneen... Voi tätä kutitusta! Argh. Mutta eihän sitä millään malttanut illalla olla neulomatta kun kesken on niin ihanat merinovillalapaset, väreinä musta ja kirjava lanka. Laitan niistä kuvan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti